tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

Какво да очакваме още?

270504tmb.jpgВ понеледник Славчо Атанасов ще обяви официално своята кандидатура. Всичко е ясно, очакваме само да научим какви коалиционни партньори са си избрали от ВМРО-НИЕ. То не че на пазара останаха сериозни партньори, но нали по-тежко звучи, като се кажи, че кандидатът е издигнат от "коалиция". Впрочем можем да се досетим и за параметрите на коалицията, но по-интересно е да разберем има ли партньор, който да получи избираемо място в листите.

БСП и тя дълги години се правеше на коалиция, но като наближиха изборите и след като партньорите не бяха поканени на "диалог", започнаха сръдни и разкоалиране.

От партиите, които със сигурност ще имат общински съветници,  "Атака" още се ослушва. Димитър Керин е готов за кандидат за кмет, но очевидно все още се чакат инструкции. В София партийният му началник ту се развежда с Бойко, то сега май пак се сближава. Освен това Волен Сидеров би предпочел като кандидат за кмет или за съветници по-платежоспособни хора, които да платят кампанията. Човекът хич не обича да децентрализира партийната каса.

От РЗС също си стискат пари. В едно изследване първо се спомена, че кандидат на партията ще бъде Венци Каймаканов, но човекът вероятно този път няма излишни пари. Да припомним, че преди 4 години неочаквано той бе назначен за кандидат - след като Иван Чомаков се оттегли. Що пари отидоха тогава за плакати...

Сега кандидат на Яне е неизвестният Кирил Кирилов. Друг не се е навил. Яне ще разчита на медийна аванта - Сашо Диков нали му предава пресконференциите бадева. Миналия месец Янето дойде в Пловдив да дава пресконференция, сигурно очакваше тълпи журналисти, но почти никой не му обърна внимание.

Забравихме ДПС. И техните кандидати се назначават от София - тук кадровата им скамейка е много къса. Петя Раева, която преди 4 години се държа достойно, в крайна сметка получи депутатско място. След което отслабна, описа живота си, продаде много книги и стана популярна. Сега е моментът отново да се пробва.

От ОДС вече проучват какво е положението под тепетата. Всеки момент би трябвало и те да кажат нещо.

Нищо чудно обаче в общинския съвет наесен - както преди 4 години, да видим представители на партии, дето никой не ги е чувал. Как стават тези работи - кой в Пловдив не знае.

Календар

 авг   септември 2020   окт

нпвсчпс
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Julianna Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: