tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ: ЮДОМАСОНИТЕ НАПАДАТ БЪЛГАРИЯ?

Няма никакво съмнение – световните юдомасони атакуват България.
Падна първата жертва – заместник министърът от патриотичната квота Павел Тенев. И то за какво – че си направил някаква снимка в някакъв си музей.
Притиснат от някого,  Бойко Борисов с мъка на сърцето освободи – както той каза – "най-добрия заместник министър", предложен от коалиционните му партньори.

Номер две в списъка на заговорниците се оказа истинският патриот Валери Симеонов, който се опълчи на заговора. Юдомасонският вестник „Сега” обаче разпространи откровените клевети за някакви си „майтапчийски снимки”. И никой не попита – това удар срещу Симеонов ли е, или  атака на газовия олигарх Сашо Дончев срещу правителството като цяло, а оттам и върху устоите на българската държава.

Следваща жертва стана и доблестният директор от Министерството на отбраната Иво Антонов – и той за една нищо и никаква вдигната ръка.
На всичко това народът казва, че е направено от „келешлък” – невероятно точен термин, който няма превод на български.
Защо обаче обръщаме такова внимание на прояви на келешлък?
Ако трябва да преследваме проявите на „етническата нетолерантност”, както ги нарича Бойко Борисов, то имаме десетки по-ярки примери. Кой ли не си пробва остроумието, коментирайки циганите, турците, чернокожите, сирийците, афганистанците?
Бяха наричани публично „изроди”, „орди”, „паплач”, „човекоподобни”, „популация”…Някои от тези уж обидни думи прозвучаха от трибуната на Народното събрание. Да не говорим какво се пише из интернет.
И нищо. А сега за едни келешлъци – световен скандал.
Какво е обяснението?
Че българинът и медиите са възприели някакви си европейски норми?
Не! Просто този път се обидиха евреите. И то не толкова нашите – те са свикнали да им рисуват свастики по синагогите, а онези – световните. Които няма как да нямат свое лоби и в Брюксел.
Те едва ли следят отблизо българските фейсбуци. Вероятно някой им е донесъл. Тук може би има основание Красимир Каракачанов, който подозира за организатор на заговора ДПС.
Да припомним, че масоните дават клетва, като целуват и Библията, и Корана. А масонството и юдейството са преплетени, както е ясно.
А дали и Лозан Панов не е намесен в цялата работа? Няма как зад него да няма някоя ложа?
Не е трудно да предположим, че рано или късно юдомасоните ще протегнат костеливи ръце към самия Волен Сидеров, който от години предупреждава в своите книги какво ни очаква, ако подценим юдейската опасност.
Който ги е чел, знае за всички лъжи на евреите. И каква измама са обявените милиони жертви на холокоста.
Да не говорим колко е написано за това, че газовите пещи в концлагерите изобщо не е имало те са построени след войната от американците. Така че Валери Симеонов – ако наистина се е смеел над нещо в Бухенвалд, то вероятно е открил фалшификациите.
Очевидно на Бойко Борисов му липсва достоверна информация за световните заговори. И затова реагира така на натиска на юдоевропейските лобита.
Ако няма време да прочете книгите на Волен Сидеров, да седнат поне по коалиционному и да си поговорят. Тогава много неща ще му станат ясни.
Но и ние, българският народ, трябва да бъдем бдителни и дадем отпор.
България над всичко!

 

ВИЖ https://www.vbox7.com/play:e1cdc51ae3

 

Календар

 сеп   октомври 2019   ное

нпвсчпс
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: