tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

БЪДЕТЕ БДИТЕЛНИ: ГОТВИ НИ СЕ НОВ НЬОЙСКИ ДОГОВОР

Подготвя се нов Ньойски договор – разкриха бдителни граждани и политически анализатори

Догодина се навършват 100 години от подписването на Ньойския договор, който ни отне исконно български земи. Поне Южна Добруджа успяхме да си я получим обратно, но вече са готови пъклени планове тя отново да ни бъде отнета – в чест на 100 годишнината от подписването на договора, което представлява един нов юдо-масонски  заговор срещу България.

Този път палачите на родината ни няма да разчитат на военни действия и дипломатически заговори, а на ...болни прасета. Разчита се на чумната епидемия в Румъния, която не е случайна. Руски сайтове вече публикуват доказателства, че епидемията е финансирана от Сорос – паралелно с протестите в Букурещ.

Бързата намеса на нашето превителство и строежът на ограда на границата с Румъния засега осуетиха нашествието на заразата.  Репортер на сайта НовинитеМенте.ком обаче  е успял да разкрие таен тренировъчен лагер за прасета-скачачи близо до Брюксел.

Няколко стотин прасета, заразени с  африканска чума, се тренират да скачат на поне 2,20  метра височина и така да могат да преодолеят оградата на границата ни с Румъния.

Засега обаче само едно прасе е успяло да преодолее двата метра и затова е кръстено „Мирела” – на името на нашата скачачка Мирела Демирева.

Други прасета пък се учат да плуват и така да навлязат на българска територия по вода през Дунава.

Целта е обучените камиказдзета да проникнат на българска територия, да заразят със смъртоносната болест първо животните, а после и хората.

На обезлюдената част от Добруджа ще бъдат заселени джихадисти и африканци – по одобрена лично от Ангела Меркел схема. След това територията ще бъде откъсната официално от България и ще се признае нова държава, вдероятно ще се казва Южна Дакия. Новата държава ще бъде надупчена като сирене със сонди за шистов газ, тъй като екоактивистите вече няма да ги има.

Патриоти от различни партии са изпратили тайно писмо до Путин с молба Русия да се намеси с новите си секретни оръжия за унищожаване на прасета-диверсанти.

Още от разкритията с картина вижте на

 

https://www.youtube.com/watch?v=UP3ulWYMn20

Календар

 окт   ноември 2019   дек

нпвсчпс
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Julianna Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: