tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

КРАЙ НА РАЗВРАТА!

Българският химн е продаден – ГРЪМНА  страшна новина. Кой го продаде, на кого и за колко

ВР сряд12

Откраднаха ни химна?

Най-добре информираните сайтове твърдят, че Бойко Борисов е извършил продажбата за поне 5 милиона. Продал е не само химна.

Отсега нататък всеки, който иска да пее или да слуша  МИЛА РОДИНО  трябва да плаща 100 лева на собственика на правата, който бил норвежец

За вятър ечи, балкан стене ще трябва да плащаме 50 лева, а за ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯ – 10 лева.Сайтът НовинитеМЕНТЕ КОМ ПЪК РАЗКРИВА, че зад норвежецът всъщност стоят Турския дианет и Френския Лувър, които са се заели да ни превърнат в ислямска колония.

Бланк

Последният собственик на Кремиковци се завръща в България – научи сайтът НовинитеМенте.ком.

ВР четв 13

Митал се завръща!

След като научил, че новият главен прокурор на България е разпоредил проверка на всички приватизационни сделки, индийският милиардер Прамод  Митал обявил, че се връща в България, за да възстанови Кремиковци във вида, в който го купи навремето. Освен това отново щял да подпомогне българския футбол. Припомняме, че той купи ЦСКА от Васил Божков, сега щял да откупи Левски от "своя стар приятел" – както се изразил.

По непотвърдена информация новите действия на прокуратурата уплашили и приватизатора на "Балкан" Гад Зееви, който вече поръчал над 100 нови Боинга и щял да възстанови полетите на българския превозвач.

Бланк

Във връзка с информацията за развращаване на младежта по западен образец с упадъчни форми на сексуално възпитание Министерството на образованието и Светият Синод подготвят съвместна програма – съобщава сайтът НовинитеМенте.ком.


Програмата за опазване на традиционните български добродетели /ПОТБД/ включва създаването на смесен орган за надзор над учебните програми с цел изолиране на всякакви опити за пропаганда на разврат, джендърство и т.н. по норвежки и канадски образец. От изучаваната литературна класика да бъдат съкратени епизодите, които могат да предизвиксат сексуални фантазии и последващи действия – да се прегледа непременно "Гераците".

От учебниците по биология  уроците за размножаване да обхванат биологичното развитие най-много до амебите и в никакъв случай да не се включват бозайниците.

На трето място да се спре излъчването на порноканали, които представят на младите различни видове секс. На тяхно място да се излъчват само програми, представящи НЕПОРОЧНОТО ЗАЧАТИЕ

 

Календар

 дек   януари 2021   фев

нпвсчпс
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: