tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗДЕЛЯ БЪЛГАРИЯ - НОВИ СЕНЗАЦИОННИ ДОКАЗАТЕЛСТВАb91bc6be85f6cb8e34b418c03103d63c.jpeg
©

И последният българин разбра, че Румен Радев не е президент ,  а "разделител". Ежедневно се публикуват десетки доказателства за тези му действия. Най-смелите български журналисти не спират да разобличават пъклената му дейност.

Той разделя единното българско общество, измисляйки, че в него имало някакви мутри.

Опитва се да отклони част от българите от правилния път – безрезервна подкрепа на Партията и Правителството, които работят за благоденствието на народа.

Разделя семейства, има примери, че разделя майка от дете.

Писателят Антон Дончев е започнал да пише втора част на "Време разделно", където в образа на насилника Рамадан бей, мечтаещ да  окървавил свещената  българска земя, така, както Радев мечтае да окървави жълтите павета, могат да се открият черти на така наречения "президент".

Разследващ репортер на сайта НовинитеМенте.ком обаче разкри плановете за най-голямото национално предателство, което подготвя Разделителя.

Той искал отново да раздели България – както отпреди Съединението през  1885 година.

Именно това е била тема на разговора му  с Георги Гергов на сватбената маса в Правец, снимка от което събитие обиколи медиите.

Не случайно на тържестваната заря-проверка на 6-и септември вечерта в Пловдив пред паметника на Съединението част от присъстващите скандираха името на президента. Вероятно режисурата е била на Гергов. Не е тайна, че много пловдивчани изпитват чувство на носталгия по времето на Източна Румелия, когато градът е бил столица, и биха подкрепили Радев.

Ако тайният план сработи, БСП ще се раздели на две части, Корнелия Нинова ще ръководи партията в рамките на едновремешното Княжество, а лидер на социалистите в новата Източна Румелия безспорно ще стане Гергов.

ГЕРБ ще се наложи също да се раздели на две части. Лидер  на ГЕРБ – Юг със сигурност щяла да стане Караянчева, чиито произход – както вече всички научихме, е кърджалийски.

Това разделяне ще отслаби България и двете й части по-лесно биха могли да попаднат отново под влиянието на Русия.

Въпреки това Путин се въздържал да покани българския президент в Москва. "Да внимаваме с този човек – бил казал той на министър Лавров, - този българин може да разцепи и нашата сплотена федерация".

Подобна била и причината протестите да не се подкрепят от Брюксел. Едно разделяне на България ще доведе неминуемо да разпад и на целия Европейски съюз – прогнозирала Ангела Меркел – според най-авторитетния румънски вестник "Румъния либера".

Календар

 фев   март 2021   апр

нпвсчпс
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Julianna Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: