tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ – ЖЕРТВА НА ДЖЕНДЪРСКИ ЗАГОВОР?

 

Как така се случи, че скандалът около Ангел Джамбазки избухна часове преди евродепутатът да изнесе лекция пред студенти в Пловдивския университет. Лекцията трябваше да бъде на тема „МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ ИЛИ  НАЦИОНАЛНИ ДЪРЖАВИ”.

Лекцията се очакваше в огромен интерес от академичната общност под тепетата. Очакваше се известният евродепутат да разбие на пух и прах соросовия мултикултурализъм и хиляди студенти да изоставят овехтелия неолиберализъм и да се насочат към модерния национализъм.

Именно тази лекция е причината да се организира таен  заговор – разкриха репортери от сайта НовинитеМенте.ком. Не е трудно да се досетим кой е финансирал заговора –парите идват главно от Ню Йорк, Белград и Норвегия.

Няколко дни преди лекцията Ангел Джамбазки  бил седнал да пие едно кафе в непознато заведение, когато организирана група тайни джендъри се присламчили на неговата маса. Те му поднесли разни питиета, като го излъгали, че става дума за ОДРИНСКО ВИНО И ДРАМСКА РАКИЯ. Воден от патриотични чувства евродепутатът се чукнал няколко пъти с непознатите и малко се увлякъл. Заговорниците предварително организирали  патрул от катаджии-мултикултуралисти, който да спре колата на евродепутата. Дрегерът също бил фалшифициран да показва по-високи стойности.

Джамбазки обаче усетил, че има нещо съмнително и поискал кръвна проба в единствено сигурното здравно заведение –ВМИ. Там резултатът вече бил поносим.

Интересното е, че любимецът на българската патриотична младеж вместо да се държи както обикновено правят българските политици и да вика: „Ти знайш ли кой съм аз?”, се държал културно. Както пише сайтът ПИК „като истински европейски политик”. И „дай, боже, повече такива политици”.

Примерът на Ангел Джамбазки се оказал заразителен. След като повечето евродепутати прочели написаното в ПИК, част от тях решили да му подражават. Поне 300 от тях заявили, че тази вечер ще пият минимум три чаши вино и ако ги хванат, ще потърсят услугите на ВМА в София, държейки  се достойно -като самият  Ангел Джамбазки.

П.П.Надяваме се господин Б.Борисов да прочете това разследване и да си оттегли клеветите спрямо г-н Джамбазки. Очевидно нашият премиер е бил подведен от джендърския кръг около него.

 

Календар

 сеп   октомври 2020   ное

нпвсчпс
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Julianna Walker Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: